Droge stof | 263 g | Ruw eiwit | 263 g | Ruw vet | 112 g |
Ruwe celstof | 175 g | Ruw as | 40 g | Zetmeel | 10 g |
Suikers | 10 g | Bestendig zetmeel | 1 g | Melkzuur | 30 g |
Calcium (Ca) | 3.3 g | Forfor (P) | 5.6 g | Magnesium (Mg) | 2.3 g |
Natrium (Na) | 0.2 g | Kalium (K) | 1 g | Chloride (Ci) | 0 g |
Lysine | 10 g | Methionine | 5 g | VEM | 974 |
VEVI | 985 | FOSp | 345 g | Mangaan | 53 mg |
Structuurwaarde | 1.0 g | D.v. Methionine H | 3.2 g | D.v. Lysine | 6.1 |
DVE 2007 | 145 g | OEB 2007 | 64 g | OEB2 2007 | 16 g |
FOSp/FOSp2 | 0.26 g |
Droge stof | 263 g |
Ruw eiwit | 263 g |
Ruw vet | 112 g |
Ruwe celstof | 175 g |
Ruw as | 40 g |
Zetmeel | 10 g |
Suikers | 10 g |
Bestendig zetmeel | 1 g |
Melkzuur | 30 g |
Calcium (Ca) | 3.3 g |
Forfor (P) | 5.6 g |
Magnesium (Mg) | 2.3 g |
Natrium (Na) | 0.2 g |
Kalium (K) | 1 g |
Chloride (Ci) | 0 g |
Lysine | 10 g |
Methionine | 5 g |
VEM | 974 |
VEVI | 985 |
FOSp | 345 g |
Mangaan | 53 mg |
Structuurwaarde | 1.0 g |
D.v. Methionine H | 3.2 g |
D.v. Lysine | 6.1 |
DVE 2007 | 145 g |
OEB 2007 | 64 g |
OEB2 2007 | 16 g |
FOSp/FOSp2 | 0.26 g |
*Bovenstaande gegevens zijn gemiddelde waarden
Persdraf wordt los gestort waarna het ingekuild dient te worden. De toplaag van de kuil dient vlak te worden gemaakt en luchtdicht te worden afgedekt. Dit kan met plastic en wat verzwaring om de kuil te belasten. De houdbaarheid van het product is enkele maanden, onder de voorwaarde dat het goed, hygiënisch en luchtdicht ingekuild is. Bij goed inkuilen zal het product van nature verzuren en daarmee goed geconserveerd zijn. De vorming van mogelijke schadelijke microbiologische contaminaties wordt bij deze zuurtegraad voorkomen. Voor een betere conservering kan zout worden toegevoegd.