Persdraf

Productspecificatie

Droge stof263 gRuw eiwit263 gRuw vet112 g
Ruwe celstof175 gRuw as40 gZetmeel10 g
Suikers10 gBestendig zetmeel1 gMelkzuur30 g
Calcium (Ca)3.3 gForfor (P)5.6 gMagnesium (Mg)2.3 g
Natrium (Na)0.2 gKalium (K)1 gChloride (Ci)0 g
Lysine10 gMethionine5 gVEM974
VEVI985FOSp345 gMangaan53 mg
Structuurwaarde1.0 gD.v. Methionine H3.2 gD.v. Lysine6.1
DVE 2007145 gOEB 200764 gOEB2 200716 g
FOSp/FOSp20.26 g
Droge stof263 g
Ruw eiwit263 g
Ruw vet112 g
Ruwe celstof175 g
Ruw as40 g
Zetmeel10 g
Suikers10 g
Bestendig zetmeel1 g
Melkzuur30 g
Calcium (Ca)3.3 g
Forfor (P)5.6 g
Magnesium (Mg)2.3 g
Natrium (Na)0.2 g
Kalium (K)1 g
Chloride (Ci)0 g
Lysine10 g
Methionine5 g
VEM974
VEVI985
FOSp345 g
Mangaan53 mg
Structuurwaarde1.0 g
D.v. Methionine H3.2 g
D.v. Lysine6.1
DVE 2007145 g
OEB 200764 g
OEB2 200716 g
FOSp/FOSp20.26 g

*Bovenstaande gegevens zijn gemiddelde waarden

Opslag & houdbaarheid

Persdraf wordt los gestort waarna het ingekuild dient te worden. De toplaag van de kuil dient vlak te worden gemaakt en luchtdicht te worden afgedekt. Dit kan met plastic en wat verzwaring om de kuil te belasten. De houdbaarheid van het product is enkele maanden, onder de voorwaarde dat het goed, hygiënisch en luchtdicht ingekuild is. Bij goed inkuilen zal het product van nature verzuren en daarmee goed geconserveerd zijn. De vorming van mogelijke schadelijke microbiologische contaminaties wordt bij deze zuurtegraad voorkomen. Voor een betere conservering kan zout worden toegevoegd.